søndag 8. august 2010

Nu har vi flyttat in!!

Fredag den 30 juli så fick vi nycklarna till vårat nya (par)hus. Då städade vi i många timmar eftersom det bara var dammsugat här och vi flyttade in några kartonger med böcker och några bokhyllor. Dagen efter hade vi hyrt släpvagn och det var då det allra största lasset flyttades från 13 D till 72 A. För vi är nämligen så nöjda med våran gata att vi bara har flyttat ca. 200 meter! Söndagen flyttade vi utan släp, men i Arilds bil som rymmer en hel del.

På söndagkväll kom bror/svåger Knut Erik och svägerska Turid med sin släpvagn och på måndagen flyttade männen några tunga saker och ordnade lite i det nya huset. Och underbara Turid började städa ur lägenheten!! Det var mycket värt!! Vi hämtade vitvarorna till köket och fick ordnat internet (till Ebbas och Johans stora glädje).

Tisdag ordnade vi lite på förmiddagen och tog sedan en harrytur till Sverige på eftermiddagen. Skönt att få göra något annat, faktiskt.

Så nu lever vi i ett delvis möblerat hus med ett fjäll av kartonger i vardagsrummet. Men det är vårat och helt nytt! Bilder kommer snart (ja, jag vet att jag har sagt det länge!).

1 kommentar:

Vibeke / Mammas Hus sa...

Gratulerer med nytt hjem! :)

Takk for kommentar hos meg!

god helg :)