fredag 16. oktober 2009

Höstlov på Karmøy hos Mia

Jag packade hela min nya julklapp (!!?), XXL:en, full med scrappegrejor när Ebba och jag körde en tur till Mia på höstlovet. Väl framme tog Mia och jag matsalsbordet i besittning och hade sakerna framme där alla dagar vi var där. Jag var oerhört effektiv och gjorde hela sex LO:er (inte sexLO:er, alltså).

Ebba i Hurdal vårvintern 2008. Jättefin backe!

Vi hade övernattningsbesök av Tobias och Nikolai när vi bodde i den pyttelilla (40 kvm) lägenheten på Jessheim. Ungarna sov i det enda sovrummet och det fungerade helt superbra.Här jobbade jag frenetiskt för att få till ett bra kort till julkort, julen 1994. Det var inte enkelt när man inte hade digitalkamera, alltså. Man knippsade och knippsade och hoppades att något av korten skulle bli bra!


Ebba fick nya skor till 17 maj 08, men det året var det nästan snöstorm den dagen och vi fick plocka fram vinterskorna igen. Så kom samma dag året efter och då var vädret betydligt bättre. Ebba var glad när hon blev avsläppt på skolan, men när tåget kom så långt som till kyrkan, ja då var tonen en helt annan. Skorna var nämligen fortfarande "nya" och efter några km hade hon fått skavsår och var allt annat än glad!

Våren 09 sådde Arild några tomatfrön och ute på balkongen blomstrade plantorna. När det började bli lite kallare hade vi massor med tomater, men alla var gröna. Vi tog in de och la de i köksfönstret. Där låg de och mognade och blev röda och fina.


Elisabeth och jag var på tur en fin söndag i september.

1 kommentar:

Anita Cathrine sa...

heldiggris med den xxl`en altså, gleder meg til å få se den når du kommer på besøk :)