lørdag 31. januar 2009

Baby


Ebbas gudföräldrar fick sitt fjärde barn i början av januari och vi fick fina bilder av den nya lilla flickan med mail. Hon har inte fått något namn ännu eftersom hennes storasyster och storebröder är stora nog att vilja vara med och bestämma. Så nu är det fem viljor som drar åt olika håll! Pappa i familjen är dessutom från Island, så det är namntraditioner från två olika land som ska tas hänsyn till. Inte enkelt! Jag scrappade den här LO:n till familjen som en present och skickade den tillsammans med en annan liten välkomstgåva. Nu väntar jag spänt på reaktionen.
LO:n är en lift av någon inne på scrapping.no, men jag hittade den i "scrappelift-lagret" inne hos en annan som inte kom ihåg vem som hade gjort den! Så om du som gjorde originalet är inne hos mig, kan du väl lägga igen en rad, så ska du få äran från mig. Tack för en superfin liftinspiration!

2 kommentarer:

Anonym sa...

oi, for noen herlige farger! likte veldig godt kontrasten de gav til rosa fargen

fantorangen sa...

Alle de små firkantene gav LOen en virkelig fin tekstur (hehe, kan man si det sånn?)Jeg synes Rosa, orange og rød er fine farger sammen, men det gjeler å finne de riktige nyansene. Det synes jeg du har klart kjempegodt:)