onsdag 9. januar 2013

You light up my life

Jag har scrappat igen! Ett gammalt kort på Ebba, som jag verkligen gillar. Jag har liftat en LO som jag hittade på nätet för länge sedan på en fransk blogg. Som ni vet vid det här laget, så är det clean & simple som gäller för mig.

tirsdag 1. januar 2013

Födelsedagskort

Ok. Jag är ingen kortlagare! Men en gång om året har folk födelsedag och det är många som blir glada för ett handgjort kort. Detta kortet är till min dotter som fyller 16 år den 4/1. Hon ser aldrig på min blogg och dessutom har bloggen legat "död" hur länge som helst.

Jag ska göra en ting till som jag i stort sett aldrig gör, jag ska vara med i en utmaning med kortet

Card and scrap # 46 - metallpynt

Förvara omonterade rubberstamps

För ett bra tag sedan (ett år?) så köpte jag en platta rubberstamps från Norsk Stempelblad. Idag är jag på dag två av städa/rensa/sortera scrappesakerna mina och då tänkte jag att det var dags att montera stämplarna på ezmount. Som vanligt är det ett problem hur man ska förvara grejorna. MEN så kände jag att baksidan av framsidan av bilden som visar stämplarna "o-spegelvända", den var blank. Och när jag testade med en, så funkade det att fästa ezmounten där. Så nu är det ezmount på alla och de sitter i samma ordning som på framsidan.