fredag 22. april 2011

Ny färg på huset


Här är mina egna blommor utanför min ingång.




Här är baksidan och vår uteplats (jag kan inte helt bestämma mig för om det heter veranda eller terass). Vädret har ju varit fantastiskt den här påsken, så vi har redan grillat och ätit ute flera gånger.


Här ser man färgen ganska bra. Det är en grå färg, som är ganska blå/kall, på väggarna och vitt runt fönster/dörrar och på knutarna. Färgen har vi köpt på Montér och den heter Capri.




I det här fönstret skymtar man mina pelargonier. Under/vid fönstret står vårat matbord.






Här är gaveln på huset och det högsta punktet på huset. Inte så alldeles enkelt att få på färg helt under nocken utan lift, men det gick med lite hjälp från våran granne.

mandag 11. april 2011

Bröllopsdag idag

Idag har jag och min man varit gifta i 13 år. Tiden går fort! När jag kom hem idag hade han köpt en fin blombukett och jag ordnade lite god mat. Vi har ju just köpt hus, så alla pengar som vi har "över" går till allt som vi behöver till huset. (Just nu är det målarfärg och penslar ;-)) Men imorgon ska vi hämta något som inte har med huset att göra. Mer om det imorgon!

søndag 10. april 2011

Ingen TG på WSJ


Jag hade verkligen sett fram emot att vara kursledare på TG (Treklöver Gilwell) på WSJ. Idag fick jag veta att det har blivit inställt på grund av för få anmälda. Nu vet jag inte ens om jag kommer mig på jamboreen... Det var inte en kul avslutning på en helg som annars har varit fylld av goda vänner och kreativitet. Det kommer mer om det senare.

tirsdag 5. april 2011

Vårtecken

Äntligen har den kommit! När tofsvipan kommer, ja, då är det vår. Den här vintern har varit hård. Snö och minusgrader från början av november till slutet av mars, det är inte helt det vanliga. Jag har känt i kroppen att det har varit hårt. Massor av värk och knän som en 100-åring, det är inte kul när man bara är 42. Men nu är det vår och den finaste tiden är framför oss. Vi köpte styvmorsvioler igår. Det är så härligt med blommor som tål lite kallare väder, för vårblommor är gott för själen.