lørdag 22. august 2009

port


Jag hittade en så fin dikt av Dom Helder Camara och fick en idé till en LO. Den är också med i en utmaning hos KALI, där man skulle använda något annat än papper på sin LO.

Vid sjön

Här är Ebba ute på insjön (den enda!) på Kreta. Vi hyrde en trampbåt och körde omkring. Sjön är inte stor, så det tog inte lång tid att köra runt hela.
Denna LO gjorde jag egentligen till en utmaning som KALI hade, men blev inte klar i tid.

Ebba i backen


Elisabeth och jag var på träff i en ny scrappebutik inne i Oslo som heter Scrappegodis. Här hade de en utmaning som bestod av att lifta en LO och jag gjorde det tre (!) gånger. Det här var den sista av de tre och på lotten som jag fick då jag visade fram den, så vann jag en premie. Den enda premien den kvällen. "Och jag som aldrig vinner!" Det är inte helt sant, men jag vinner i alla fall inte ofta.
På fotot är Ebba i Hurdalbacken vårvintern 2008.

tirsdag 18. august 2009

På tide å stå opp

Här kommer mitt bidrag till sång #16 på Scrapping the music - på norsk. Det är jag som ligger och sover en gång på 70-talet.

onsdag 5. august 2009

Sunset


Det här var en härlig stund på stranden i Rethymnon, sista kvällen, med en otroligt vacker solnedgång.
Jag har bara provat coclorblocking en gång tidigare, men jag måste säga att den appellerar till mitt geometriska/matematiska sinne.

tirsdag 4. august 2009

STM firar sommar och 50000 besök


Jag har just börjat följa med på Scrapping the music - på norsk. Väldigt kul att scrappa efter sångtexter! De firar att det är sommar och att de har haft (över) 50000 besök inne i bloggen. Tjejerna som driver den här bloggen är jätteduktiga och gör ett proffsigt jobb.

Stilleste gutt(er) på sovesal 1


Här är mina pojkar på jullov hemma hos mormor, nyår 1995. LO:n är med i en utmaning på Scrapping the music - på norsk.

mandag 3. august 2009

Nytt försök...


Här kommer samma LO som igår kväll, men fotograferad istället för scannad. Det är ganska stor skillnad på färgerna. Jag har lagt med färgerna som ingick i utmaningen för att kunna jämföra.

søndag 2. august 2009

Very good good

Det här är Helen och Ebba på stranden i Rethymnon. Helen sålde supergoda munkar på stranden och vi bara var tvungna att köpa av henne. Ebba spanade varje dag efter henne och vi hoppades att vi skulle möta henne på hennes första runda med alldeles färska munkar. LO:n kom till genom en färgutmaning av en utmaning på denna blogg. Vi uppmanas att använda dessa färger:



Jag ser nu att mina färger inte ser ut att vara samma, men jag lovar att de är det...

To Aurelie: I can see now, that the colors don't look the same, but they lost some light in the scanner. I will try to take a photo of it tomorrow...