torsdag 30. juli 2009

Men lika glad är jag ändå.

Ja, vad ska man säga?! Arild for på fisketur och kom hem med en ful fisk på kroken! Den turen slutade på akuten med några klipp i tummen, för kroken satt djupt och vi fick inte ut den hemma. Ebba tycker att dessa bilder är jätteäckliga.

tirsdag 28. juli 2009

leende, guldbruna ögon


Här kommer en mycket enkel LO på Viktors vackra, bruna ögon. Jag har hittat en toppen-blogg som du finner HÄR. Det är en fransyska som gör de allra läckraste C&S LO:er. Jag fattar nästan inte ett jota av det hon skriver, men det behövs inte, jag bara ser på bilderna, jag.

søndag 26. juli 2009

herr och fru Frantzen


Ett kort från Arilds och mitt bröllop, den 11/4 1998 i Grønnåsen kirke i Tromsø. Till vänster om mig står min forlover, Mia (syster) och till höger om Arild står hans forlover, Knut Erik (hans bror). LO:n är till min BOM.

En hand att hålla i


Denna LO är också med foto från i fjol, då Inga-Lill var hos oss för första gången. Här är vi på väg till bilen efter ett besök i Smaragdgruvorna i Minnesund.

Nes kirkeruiner


En LO från förra året, då min mamma var på besök i maj. Vi körde inom Nes kirkeruiner och det var verkligen ett fascinerande ställe!